Over mij

Mijn naam is Stephan van Erp en ik ben de oprichter van WinstLab. Ik ben al zolang als ik mij kan herinneren geïnteresseerd in computers en internet. Op de middelbare school konden de leraren informatica al van mij leren in plaats van andersom. Om vervolgens Hogere Informatica te studeren aan de HTS was dan ook een logische keuze. Tijdens mijn studie merkte ik ook dat ik graag  mijn eigen onderneming wilde beginnen. Toch deed ik eerst nog ervaring op door te werken als software ontwikkelaar bij verschillende bedrijven. Ook besloot ik om me meer in de economische en marketing aspecten te verdiepen met een master in Informatica & Economie. Inmiddels combineer ik al meer dan 15 jaar de techniek en het ondernemen. Van al deze ervaring kun jij nu mee profiteren!

Het vinden van klanten via internet is iets wat ik ook niet gemakkelijk vond. De techniek vormde voor mij geen barrière, maar het opzetten van een mooie website zorgt er nog niet voor dat je klanten binnen krijgt. Of dat er zelfs maar iemand contact met je op neemt... Online verkopen bleek niet zo gemakkelijk te zijn. Daarom heb ik mij hier verder in verdiept door alles over dit onderwerp te lezen wat ik kon vinden en enkele cursussen te volgen. Het leren van verkopen via internet was ook wel een must voor mij. Ik woon namelijk sinds 9 jaar in Peru en ben voor mijn inkomen dus volledig afhankelijk van online verkopen. Je kunt immers niet even 10.000 kilometer reizen om netwerk bijeenkomsten of potentiële klanten te bezoeken...

stephan van erp - winstlab

Met reizen komen we meteen met een andere passie van mij. Van Argentinië tot Polen, ik reis graag op mijn eigen tempo en eigen voorwaarden. Geen georganiseerde reizen dus, maar lekker alles zelf uitzoeken. Zelf op zoek naar wat ik leuk vindt en niet naar wat een of andere organisatie vindt wat we leuk moeten vinden. Ook in mijn werk doe ik dat zo, elke klant is uniek en kan zelf beslissingen nemen. Natuurlijk adviseer ik graag wat de voordelen en nadelen zijn van bepaalde oplossingen, maar als jij het anders wil dan kan dat. Als klant sta jij centraal en ik help je graag om van je onderneming een succes te maken!

Over WinstLab

Als website ontwikkelaar merkte ik dat veel mensen geen idee hebben over wat er nodig is om een succesvolle website te maken. Een website die jou als ondernemer dus echt klanten oplevert. Of tenminste bruikbare leads die je om kunt zetten in klanten. Veel mensen denken dat als je website eenmaal online is dan komen de klanten wel vanzelf naar jou toe. Niets is minder waar! Je moet wel degelijk iets doen om bezoekers naar je website te krijgen en vervolgens moet je ze nog zo ver krijgen dat ze doen wat jij van ze verwacht. Niet zo gemakkelijk als je bedenkt dat mensen tegenwoordig door de overvloed van informatie een erg korte aandacht span hebben.

Dit is dan ook de reden geweest om WinstLab op te richten. Om ondernemers te laten zien wat ze kunnen doen om meer resultaat uit hun website te halen. Het maakt verder niet uit of je jong of oud bent. Of dat je al jaren ondernemer bent of nog maar net begonnen bent.  Ik denk dat iedereen gebaat is bij een die voor jouw werkt in plaats van een website die alleen maar geld kost. 

Natuurlijk biedt ik ook de tools aan om dit alles zo gemakkelijk mogelijk te maken. Je hoeft deze niet te gebruiken, je kunt ook alleen onze informatie toepassen zonder onze tools te gebruiken. Houd er wel rekening mee dat niet elk website systeem gebouwd is om een effectieve websites te bouwen en te beheren. Ook zijn veel website bouwers nog niet bekend met de laatste marketing technieken en dat kan resulteren in weerstand. De keuze is verder aan jou.

Vergeet niet je in te schrijven

En ontvang gratis regelmatig tips en trucs om meer leads en klanten binnen te halen met je website!

>